2023-11-24

Keşan`da Düzenlenen Üniversite Tanıtım Günleri etkinliğine katıldık.

23.11.2023 Perşembe Günü Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen "Üniversite Tanıtım Günleri" etkinliğinde Ülkemizin dört bir yanından Keşan İlçesine gelen üniversiteler, önümüzdeki yıllarda öğrencileri olacak olan 12. Sınıf ve lise mezunu öğrenciler ile buluştu. Lise öğrencilerimizin geleceklerine yol çizecek, başarıya ulaşmalarına ışık tutacak tanıtım günlerinde, tercih edecekleri üniversiteleri tanımalarında Meslek Yüksekokulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Nurgül BAŞAR ve İşletme Yönetimi Programı Danışmanı Öğr. Gör. Dr. Engin AYDIN Hocalarımız,  12. Sınıfta öğrenim gören veya liseden mezun olmuş öğrencilerimize kariyer planlamalarında yardımcı oldu. Geleceğin Türkiye'sini inşa edecek gençlerimizin kariyer yolculuklarında, yanlarında olduğumuz için mutluyuz.